Ти си тук: Начало // Новини // 1/4 от жените носят едва 10% от дрехите си

1/4 от жените носят едва 10% от дрехите си

Една четвърт от жените носят едва 10% от дрехите в гардероба си, показва ново проучване.

Според него 91% от жените имат в гардероба си поне една дреха, която все още носи етикет, а 79% са си купували нещо, което са знаели, че никога няма да облекат.

В изследването, поръчано от сайта Mycelebrityfashion.co.uk, участвали 1623 жени между 18 и 30-годишна възраст. 84% от тях признали, че пазят дрехи, които са им прекалено малки, а 46% заявили, че имат дрехи в гардероба си, купени преди повече от 10 години с надеждата, че ще се завърнат на мода.

Основната причина, поради която жените носят по-малко от половината от дрехите си, е навик, а 53% признали, че робуват на модните тенденции.

Едва 8% от жените заявяват, че са носили всички дрехи, които имат, а три на всеки пет признават, че имат по две едни и същи дрехи в гардероба си като два чифта еднакви дънки.

Източник: beauty.fashion.bg


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |