Ти си тук: Начало // Новини // 5-те златни правила за свалките

5-те златни правила за свалките

Най-важното нещо при свалките е умението да покажете най-красивата и съблазнителна част от вас, не само физически, но също и поведение, начинът по който се смеете или водите разговор.

За съблазняването на един мъж изключително важно е жената да покаже търпението си и умението си да изслушва, пишат испански медии. Всичко е просто, ако покажеш най-апетитната си страна. Желанието в другия пол се подбужда не само с провокативно облекло, но и с малко женственост и някои тайни техники за прелъстяване. За да привлечете вниманието първо правило е да бъдете естествени. Преди всичко, ако се представите във фалшива светлина, всичко ще стане много по трудно. Лесно е да съблазнявате с очи. Бавен поглед или широка усмивка са жестовете, които гарантират истински успех. Няма да навреди и ако изиграете някоя сцена от „Първичен инстинкт“ и с близостта успеете да постигнете хармония. Трето правило, бельото, което също е важен детайл, защото подобрява значително вашата женственост. Следващо златно правило- мистерията. Не е необходимо да сте най-загадъчния човек на света, но от малко мистерия не боли. Не разказвайте цялото си детство на първата среща. Ако говорите само за себе си, рискувате разговорът да стане скучен. Покажете, че слушате човека срещу вас и разкривайте постепенно интимните си тайни, а не всички наведнъж. И последното 5-то най-важно правило е самочувствието. Ако си втълпите, че този мъж не ви харесва, той наистина няма да го направи. Така че вдигнете главата горе и забравете несигурността. /БГНЕС


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |