Ти си тук: Начало // Мода // Абитуриентски рокли 2011/ част 1

Абитуриентски рокли 2011/ част 1

Шикозни, модерни, елегантни рокли, които са способни  да ви превърнат в непреодолимо красиви и атрактивни! Не е ли това мечтата на всяка абитуриентка?


Балната нощ – това е нещо като сбогуване с  детството  и приветстването в света на възрастните, така че е желателно в този прекрасен ден,  да бъде най-безгрижен и щастлив.
Избора на подходящо облекло е много важен, той трябва да отговаря не само на водещите модни тенденции, но също така трябва да отговаря на вашата лична индивидуалност.

Модела абитуриентска рокля трябва да бъде съобразен с формата на тялото, цвета трябва да е съобразен с цвета на кожата ви, избягвайте прекалено късите или прекалено дългите рокли. Това е формулата на една перфектна абитуриентска вечер.

А сега ви предлагаме подробен подбор на абитуриентските рокли за 2011 година.

Модели рокли за 2011 г.: текущата мода

Собствениците на висока и стройна фигура определено трябва да обърнат внимание на дългата рокля – тя е съблазнителна, игрива, романтична, свободно падаща рокля. Изборът в този случай е ограничен единствено от въображението ви и вкусовите ви предпочитания.
абитуриентка Абитуриентски рокли 2011 облекло мода къдри набори пайети кристали деколтета
абитуриентка Абитуриентски рокли 2011 облекло мода къдри набори пайети кристали деколтета
абитуриентка Абитуриентски рокли 2011 облекло мода къдри набори пайети кристали деколтета
И така, през 2011 г. все още остава актуално, класическия модел рокля, представени в предстоящия сезон в няколко стила: тесен модел с етажирана дължина, украсена с къдри, набори, пайети, кристали, асиметрични деколтета и прозрачни елементи, роклите са шикозни!
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |