Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Аксесоари за модерната жена от Miss Wax

Аксесоари за модерната жена от Miss Wax

Марката е основана преди няколко години от Kylee Fauss и бързo набира популярност поради простите, но ефективни техники за създаване на уникални аксесоари.

Вдъхновена от почти всичко около нас, сега  марката Miss Wax ни предлага да добавим един свеж дух към класическите аксесоари. Чарът на аксесоарите и бижутата им е в това, че те са красиви, забавни и съвременни, а на уникалното е, че са ръчно рисувани.

Някои обици например са лазерно нарязани, израбитени от фибростъкло и злато. Всички верижки, гривни, пръстени и други аксесоари си заслужава да бъдат носени от модерната жена. Все пак да си модерен означава да се забавляваш и да бъдеш забелязана, а с такива бижута няма как да изглеждате скучна и да останете незабелязана.


Автор: Ива Захариева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |