Ти си тук: Начало // Мода // Аксесоари за обувки от Erica Giuliani

Аксесоари за обувки от Erica Giuliani

На всяко  момиче му се е случвало следната ситуация:  отваряте гардероба си сутрин  и осъзнавате, че нямате  абсолютно нищо за носене. Дори в по-лошия случая нямате какво да обуете: този чифт лачени токчета са носени най-малко сто пъти на всички възможни събития!


Но днес, Erica Giuliani ни предлага една колекция от ботуши, обувки и сандали, които са подходящи за всеки ден и всякакъв повод!
А, това става възможно с помощта на цветни и различни аксесоари за обувки, които предлага Erica Giuliani. Само си представете, че всеки чифт обувки от гардероба ви се преобразяват за миг и така любимите ви обувки получават нов облик, които допълва тоалета ви.

Можете да  украсяват обувките с златни верижки и кожени ленти, за по елегантна визия – подвижна брошка с цветни кристали Сваровски. Или може би отдавна мечтали за модни обувки с ресни около глезените? Няма проблем! Само на няколко минути и обувките мечта  са на краката ви.

Най-важното: всички обувки – аксесоари от Erica Giuliani са подвижни, така ще можете да ги промените по всяко време на денонощието.

Сега всичко зависи от вашето въображение – Експериментирайте!!!
токчета Аксесоари обувки ботуши боти сандали колекция верижки брошка кристали Сваровскитокчета Аксесоари обувки ботуши боти сандали колекция верижки брошка кристали Сваровскитокчета Аксесоари обувки ботуши боти сандали колекция верижки брошка кристали Сваровскитокчета Аксесоари обувки ботуши боти сандали колекция верижки брошка кристали Сваровски
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |