Ти си тук: Начало // Прически // Актуални прически с дълъг бретон

Актуални прически с дълъг бретон

Избора на ефектна и подходяща прическа е от изключителна важност за всяка жена. Защото:  „Косата – това е най-важната част от женската външност“.

Днес ще поговорим за бретона.

Прическите с бретон са много популярни и изглеждат много съблазнително. С този вид прическа можете корено да промените визията си.
Поради своята гъвкавост и актуалност, прическата е  в състояние да  подчертае най-добрите черти на вашето лице, но и да му придаде  определена уникалност и индивидуалност.  Ако искате да изглеждате дръзки, не се страхувайте да експериментирате и да си направите прическа с дълъг бретон.

Тази дължина на бретона е подходяща както за овална, така и за квадратна и кръгла форма на лицето, като прическата с дълъг бретон ще балансира пропорциите на лицето.


Предлагам ви да  видите различни опции на дълъг бретон:

прически прическа бретон коса лице дълъг бретон мода Актуални тенденциипрически прическа бретон коса лице дълъг бретон мода Актуални тенденциипрически прическа бретон коса лице дълъг бретон мода Актуални тенденциипрически прическа бретон коса лице дълъг бретон мода Актуални тенденциипрически прическа бретон коса лице дълъг бретон мода Актуални тенденции
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |