Ти си тук: Начало // Аксесоари // Бижута за …обувки!

Бижута за …обувки!

Тези аксесоари са идеални за изчистени обувки и са новият хит за пролетния сезон. Разгледайте нашите предложения и ще се уверите колко лесно и ефектно ще разнообразите тоалета си.

Украшения тип гривна – слагат се върху висока обувка (например бота) подобно на гривна. Заложете на по-изчистени модели, а някои тоалети изискват и по-богати украшения, например украсени с камъни. Добре е обувките да са без тока или цип. Ще преобразите вида си дори само с една такава ефектна гривна, която ще привлича погледа към краката ви!

Клипси – ще придадете допълнителен блясък и стил на вечерните обувки с елегантни клипси-украшения. Последните могат да бъдат изчистени сребристи или златисти, а за по-екстравагантните натури са тези с разноцветни камъни. Разбира се, комбинирайте с облеклото и поставете украшенията и върху двете обувки.

Коланчета за обувки – за останалите по-хладни дни, когато още носим старите вече доскучали ни ботуши, “коланчетата” са чудесна идея за освежаване на настроението. Този тип украшения са по-скоро за спортните ни едноцветни ботуши от кожа или велур.

Пръстени – освен върху пръстите ни, пръстени можем да слагаме и върху елегантните си и тънки токчета на обувките. Уверяваме ви, че изглежда много ефектно. Разбира се, ограничете се само с едната обувка и изберете цвят в съчетание с дрехите. Пръстените могат да бъдат тънки или по протежение на целия ток.
Какво да добавим освен – с нетърпение очакваме тази мода, в която можем да избираме аксесоари на аксесоарите!

Източник: arenabeauty.com


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |