Ти си тук: Начало // Дизайнери // Биообувките на бъдещето от Анастасия Радевич

Биообувките на бъдещето от Анастасия Радевич

Необичайната колекция от обувки на младия канадски дизайнер Анастасия Радевич, са направили голям фурор в Северна Америка и  сега пристигат в Европа. Оригинални ръчно изработени обувки с необичайни акценти, създадени с помощта на  LED технологията, са получили името „Биобъдеще“.
Обувките светят в тъмното и придават на краката футуристичен чар. Освен това, подметката е направена така, че в тъмнината изглежда, че собственика им не е в контакт със земята, а в състояние на гравитация. Биообувките не саприказка или фантазия, а въплащение на съвременните технологии и дизайнерски идеи. В действителност, колекцията на Анастасия Радевич показва точно това, което ще бъдат обувките през следващите години.

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |