Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Булките в ярки цветове

Булките в ярки цветове

Ярки и пъстроцветни модели на бъдещи булки показа на модното шоу „Сватбена лудост 2010“ в Бейрут дизайнерката от Обединените арабски емирства (ОАЕ) Мона Ал Мансури.

Лицата на част от „младоженките“, вероятно повлияни от строгите традиции в емирствата, бяха прикрити с маски. Те обаче напомниха на зрителите по-скоро за предстоящия карнавал във Венеция, отколкото за младоженки, каквито манекенките представляваха на подиума. Своеобразният сватбен маскарад бе сполучливо допълнен от интересни аксесоари към пъстрите, основно от естествени материи изработени модели. Шоуто на дизайнерката от ОАЕ ще се запомни и с красивите и ефектни прически на манекенките и със стилните едноцветни тоалети, сред които не липсваше ултракласическото бяло, редом с екрю и яркочервено. Върху тях – огромни рози, една от които във формата на необичаен тюрбан и други оригинални екзотични допълнения създаваха усещането на приповдигната празничност – напълно в духа на шоуто, провеждащо се в ливанската столица. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |