Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Чанта Шанел за малка дама

Чанта Шанел за малка дама

Шанел, чанта, велур, сребро,"Lady Dior", "Chanel", " Speedy Vuitton", "Amazona de Loewe",  "Birkin Hermés "„Искам чанта Шанел“ е фраза, която не иска да чуе никоя майка, когато попита дъщеря си какво иска за Коледа или за 16-ия рожден ден, но е факт.

Няма да се изненадате, ако чуете, че съвременните момичета не искат кукли, а чанта Шанел, от черен велур със сребърна презрамка. Подобен подарък струва близо 1300 евро. Без да се влиза в спор дали от „морална етика“ е нормално едно дете да носи скъпи аксесоари, факт е, че все повече момичета оставят бързо куклите Барби и се стремят да бъдат Кейт Мос. Една от теориите за този проблем в обществото е, че от много ранна детска възраст момичетата се опитват да подражават на майките си. Повечето от тях често обуват високите токчета на майките си и бъркат в дамските чанти, търсейки червило. Някои модни и скъпи предложения като чанти Шанел за Коледа ще продължават да са класика през следващите поне 20 години. Най-желаните от малките марки са „Lady Dior“, „Chanel“, “ Speedy Vuitton“, „Amazona de Loewe“ и „Birkin Hermés „. Така, че и тази Коледа Добрия старец очаква да получи милиони писма от тинейджъри, искащи Vuitton и Dior. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |