Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Чантите през 2010г.

Чантите през 2010г.

Чантата е може би един от най-любимите аксесоари на дамите.Ето защо дизайнерите и този път предлагат голямо разнообразие от модели дамски чанти за новия сезон , в различни стилове и разнообразни цветове.

Едни от най-удобните и практични модели са тези тип “shopping bag”. ще бъде изместен от Mulberry и Fendi, чийто модели са снабдени и с по-дълга дръжка, което ги прави още по-практични. Marni, Miu MiuChloe ни предлагат отново “over size” чанти но с малко по-различни форми.
Lanvin и

Както на скоро споменахме клъч моделите са и ще си останат актуални. Те с все по-голяма сила покоряват модните подиуми. Клъч чантите през 2010 година са със значително намалени размери и по-тесни форми, наподобяващи квадрат. Освен класическото черно в цветово отношение ще са актуални ярките и наситени цветове.

Големите чанти вече се превърнаха в хитов модел във всеки сезон. Ако видите подобни модели на разпродажба в края на сезона не се колебайте да си купите една такава, защото тя несъмнено ще бъде актуална още дълго време.

Източник : 4anta.com


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |