Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Черният лак е задължителен за този сезон

Черният лак е задължителен за този сезон

Черният лак за нокти тази пролет няма да се купува само от рокерите, пънкари, но и от всички дами които следят модните тенденции, включително и тези на средна възраст.

Стилистите твърдят, че черният лак е задължителен за този сезон, независимо от възрастта и стилът на обличане. Препоръчва се както на младите момичета, които носят дънки и маратонки, така и на дамите на средна възраст с „Шанел“ костюми. Разликата е само в дължината на маникюра. Младите момичета трябва да си отрежат ноктите, така че нищо да не виси, докато да дамите по им отива дълъг маникюр, но в никакъв случай прекалено дълъг и остър. Модните стилисти също така предупреждават, че при използването на този лак трябва особено много да се внимава. И най-малката немарливост си личи. Затова при покупката на черен лак обърнете внимание каква е четката. Късата, широка и гъста четка позволява лесно и бързо лакиране на ноктите. А освен това не бъдете мързеливи. Ако малко се обели лакът на ивицата на ноктите, веднага ги почистете и отново лакирайте. Обелените нокти изглеждат грозни и мръсни. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |