Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Цветните лещи

Цветните лещи

Очите са огледало на душата – това го знае всеки. Погледът може да разкаже много: дали проявяваме интерес, флиртуваме, сразяваме с очи. Цветните лещи са съвременно решение как да променим цвета на очите си, като им добавим изразителен оттенък. Правейки макияжа си може да откроите очите си с помощта на контактните лещи, създавайки един неповторим образ.

От цветните лещи (също така и от тези с рисунки) се произвеждат не само обикновени, но и такива, които могат да се носят от хора с проблеми в зрението: далекогледство, късогледство, астигматизъм и др.

В наши дни такива лещи се носят повече като модно допълнение към външния вид. Съществува богат избор и разнообразие в оттенъците на цвета и наситеността му.

Лещите с рисунки са подходящи за маскаради, празници или парти.


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |