Ти си тук: Начало // Модели // Диан Христов най-красивия българин!

Диан Христов най-красивия българин!

Tоп моделът Диан Христов беше избран за най-красивия топ модел за последните пет години, на когото да бъде връчена наградата Мистър България. Гласуването се проведе във Facebook.

Диан Христов е от Варна, на 36 години, работи като професионален модел от 12 години. Името му се свързва с множество проекти на модния подиум в страната и чужбина.

Снимал се е в клипа на емблематичната песен на Емил Димитров „Моя страна, моя България“, където пресъздаде духа на младия Емил Димитров, а преди няколко месеца засне и клип с мексиканската дива Паулина Рубио, позната на любителите на тв новели, в САЩ. Отново там участва и в първата сесия на български моделиер, заснета в чужбина, тази на „Ивенти“.

Очакват се и резултатите от номинациите за най-успешен Мистър България за последните пет години в областта на обществения живот. На официална церемония в края на март ще бъдат връчени наградите на носителите на двете титли.

Собственикът на марката „Мистър България“ Доно Цветков сподели, че е избрал този начин на оценка на лицата в модата и обществената сфера за последната петилетка, за да покаже начина, по който смята да развива марката.

„Мисля, че „Мистър България“ е име, което издига престижа на всеки, достоен да го носи. Смятам, че в България има много личности отвъд модната сцена, които заслужават оценката на обществото и от 2010 година освен конкурс за красота „Мистър България“ ще бъде и арена за оценка на дейността на видни българи от различни обществени сфери. Желая успех на Диан Христов, защото той наистина показа, че „модел“ не е просто термин от конкурсите за красота, а призвание.“

Източник: club.bg


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |