Ти си тук: Начало // Дизайнери // Джесика Симпсън ще представи нова колекция

Джесика Симпсън ще представи нова колекция

Певица Джесика Симпсън, която до неотдавна бе критикувана за своята пълнота, реши да използва обикновени жени за представянето на своята линия дрехи по време на Нюйоркската седмица на модата.
“Джесика Симпсън иска да представи своята нова колекция през септември на Нюйоркската седмица на модата. Но има един нюанс: вместо много слаби модели тя реши да качи на подиума своите най-добри приятелки. Това са жени с нормални мерки“, сподели запознат източник. “От Джесика излезе истинска бизнес дама. Тя знае добре какво искат жените“, добави той. 30-годишната блондинка водеше телевизионното шоу “Цената на красотата“, в което показваше на какво са готови жените по света в името на красотата. Симпсън заяви, че това й е помогнало да възприеме формите на своята фигура. “Всички сме зациклили да изглеждаме безупречно, като кукли Барби. Това не е правилно. Трябва да се научим да живеем в хармония с даденостите си“, убедена е Джесика. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |