Ти си тук: Начало // Дизайнери // Dolce & Gabbana спира продажби в Селфриджс

Dolce & Gabbana спира продажби в Селфриджс

Dolce & Gabbana ще престане да разпространява двете си основни марки в лондонския магазин Селфриджс заради спор за отреденото им пространство във веригата магазини, съобщиха дизайнерите.
„Поради липсата в магазините на Селфриджс на идеално пространство, което отговаря на нивото и очакванията на двете модни марки Dolce & Gabbana и D&G, компанията реши да прекрати разпространението на колекциите от двете марки в магазина“, съобщи модното дуо в комюнике. „Това решение е в съответствие с постоянните усилия на компанията винаги да гарантира най-доброто изразяване на марката и да защитава нейния имидж“, се казва още в комюникето. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |