Ти си тук: Начало // Мода // Една рокля за всякакви поводи!

Една рокля за всякакви поводи!

Какво трябва да има  перфектната рокля, която бихте искали да  носите всеки ден и  за всеки повод?

На първо място, трябва да седи хубаво на фигурата и да подчертава нейните предимства. Второ, трябва да бъде умерено консервативна, да подхожда и за деня и за вечерта. И на трето място, не е задължително роклята да бъде черна!

Тайната за създаването на почти перфектната рокля от собствения си опит откри модерната Виктория Бекъм – самата тя обожава женствени и елегантни тоалети, това се потвърждава и от колекциите на нейната собствена модна марка „Виктория Бекъм“.

Като пример, взехме две рокли от есенно-зимната колекция Бекъм, който ни плениха с дълбоки нюанси и изключително женствен стил. Но роклите от В. Бекъм не са достъпни и по джоба на много от нас, така че аз се опитах да намеря рокля, която прилича на тези от колекцията на марката Бекъм, но на достъпна цена!

Първия вариант  рокля от марката Zara:

Втори вариант лилава рокля от Alice + Olivia:


Трети вариант черна рокля от английската марка Peacocks:


Четвърти вариант бежова рокля от Karen Millen:

Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |