Ти си тук: Начало // Новини // Елтън Джон ще се раздели с любимата си колекция от ризи на Версаче

Елтън Джон ще се раздели с любимата си колекция от ризи на Версаче

Елтън Джон, ризи, Джани ВерсачеСър Елтън Джон ще се раздели с любимата си колекция от ризи на Версаче след като партньорът му Дейвид Фърниш реши да разпродаде гардероба му за благотворителни цели.

Въпреки че рядко ги носи, Елтън Джон е привързан към ризите по сантиментални причини след смъртта на приятеля му, дизайнера Джани Версаче през 1997 г. Но Фърниш заяви, че е решил да разпродаде дрехи на певеца, а приходите от продажбата ще бъдат предоставени на фондацията му Aids. Феновете на Елтън Джон ще могат да си купят копринени ризи на изпълнителя с логото на Версаче, след като разпродажбата Out The Closet започне на 12 декември. При предишна разпродажба през 2002 г. двамата събраха 400 000 паунда. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |