Ти си тук: Начало // Аксесоари // Еротични и взривяващи аксесоари!!!

Еротични и взривяващи аксесоари!!!

От древни времена, жените украсявали телата си, опитвайки се да  подчертаят красотата си и да бъдат съблазнителни в мъжките очи!

Тези аксесоари, които Ви предлагаме сега не са никак лоша идея за да акцентирате върху извивките на тялото си, и да наблегнете на емоционалната си сексуалност!  Особено през пролетта, когато настроението става малко  по-еротично, както за мъжете, така и за  жените :).

Така че защо да не зарадвате любимия си с едни такива простички неща. Аксесоарите са наистина взривяващи  – изработени от турска марка, която е ангажирана в производството на аксесоари с  уникален дизайн и качество на интимните бижута.

Продуктите отговарят на всички изисквания на ергономичност, изработени от чисто сребро, не съдържащо вредни вещества, а специалното покритие от 18K злато гарантира висока устойчивост на продукта против окисление и липсата на алергични реакции!

Have Fun!

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |