Ти си тук: Начало // Kрасота // Френски маникюр за съвременни дами

Френски маникюр за съвременни дами

Съвременният френски маникюр – как изглежда? Краят на ноктите трябва да се отличава по цвят от цвета на лака на цялата нокътна плочка. Класическият френски маникюр това е: полупрозрачен лак за нокти в пастелен оттенък за основа и бял край на нокътя.
През миналият сезон дизайнерите съчетават светли и тъмни тонове, но тази есен те са решили да експериментират. Резултатът е модернизиран френски маникюр.

Главните особености на тази тенденция:
*съчетание на матов и перлен оттенък
*комбинация от два ярки тона

Матовият тонбеше хит миналия сезон. Специалистите в областта на маникюра са решили да го добавят във френския маникюр. Тази идея се приема много успешно сред ценителките на модата. Например много богато и празнично изглежда съчетанието на злато и черно, единия от които трябва да бъде с матов оттенък.За да се създаде моден френски маникюр може да се съчетаят два ярки тона: червено и боргундско червено, лилаво и тюркоазено, синьо и зелено.
Широк избор от цветова палитра за такъв съвременнен френски маникюр предлага Yves Saint Laurent.

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |