Ти си тук: Начало // Модели // Германец, обвинен в опит да изнуди Синди Крауфорд

Германец, обвинен в опит да изнуди Синди Крауфорд

Германец, обвинен в опит да изнуди Синди Крауфорд, заради снимка, показваща дъщерята на бившия супермодел със запушена уста и завързана на стол, беше подведен под съдебна отговорност, посочват обвинителите по делото.

26-годишният Едис Каялар беше обвинен за изнудване и за опит за изнудване, след като поискал от Крауфорд да заплати повече от 100 000 долара, посочиха от прокуратурата в Щутгарт, Южна Германия. На снимката, седемгодишната дъщеря на Синди се вижда седнала на стол със запушена уста, а ръцете и краката й са вързани за стола. Дъщерята, Кая, е заявила пред родителите си, които не са знаели за снимката, че нейната бавачка я снимала в семейния дом в Съединените щати като част от играта на „ченгета и бандити“. Каялар, който бил приятел на бавачката, живял в Съединените щати по това време и успял да се докопа до снимката. Впоследствие той предупредил 43-годишната Крауфорд и нейния съпруг, 48-годишният бизнесмен Ранди Гербер, че ще продаде снимката на таблоидните издания, ако не му бъде платено, според информацията, записана в обвинителния акт. Крауфорд и Гербер са женени от 1998 г. и имат две общи деца. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |