Ти си тук: Начало // Новини // Грешките, които мъжете правят, когато се обличат

Грешките, които мъжете правят, когато се обличатВ модата винаги стават грешки. За радост голяма част от съвременните мъже са наясно как да ги избягват, пише viewsofia.com.Важно е да се знае кое и как трябва да се носи, с кое не трябва да се прекалява и на кой елемент от външния вид е добре да се акцентира.

мода, дънки, вратовръзка, колан, стил, мъже, коса, гел

Ето най-често срещаните грешки, които мъжете допускат – понякога от престараване.

Чорапите

Специалистите препоръчват да се носят тъмни чорапи – малко по-тъмни от панталона и малко по-светли от обувките. Белите чорапи са само за спорт и при никакви обстоятелства не се носят с официално обувка.

Най-лесният начин да се избегнат смешните недоразумения е да се носят сиви или черни чорапи.

Дънките с висока талия

Да се носят дънки с висока талия не е проблем. Проблем е ако тениската е запасана в тях.

Колан с голяма тока

Той е подходящ за каубоите, но не и за успелите млади мъже в града. Стилният външен вид се допълва от класически кожен колан, който не трябва да се набива на очи, за да направи впечатление.

Вратовръзката

Много мъже срещат затруднения, когато избират вратовръзка и често бъркат. Важна е дължината – идеалният случай е до началото на ципа на панталона.

Вратовръзката трябва да е с широчина 7 – 7,5 см в най-долната част.

Яката на ризата

Тя не се носи над ревера на сакото. Това прави лошо впечатление и е правило единствено в попфолк клиповете.

Сакото

Има правило за носенето на сако и по-точно за закопчаването и разкопчаването му. Много мъже правят грешка именно с тази част от официалното облекло.

Сакото се разкопчава по време на сядането и се закопчава по време на ставането. На маса никога не се стои със закопчано сако.

Гладените дънки

Това не е официален панталон, ръбове не се правят. До ютията се прибягва в случай, че дънките са много измачкани.

Потник под ризата

Абсолютно забранено. По-добрият вариант е тениска – стои добре и няма проблем да се забелязва леко. Това позволява едно или две копчета на ризата да стоят откопчани.

Гелът за коса

С него не трябва да се прекалява. Модата на зализаните коси мина отдавна. Ако все пак се налага да укротите косата си, използвайте пяна, но съвсем малко.

нетинфокатегория: Новини Етикети: , , , , ,Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |