Ти си тук: Начало // Новини // Грешките, които мъжете правят, когато се обличат

Грешките, които мъжете правят, когато се обличат

В модата винаги стават грешки. За радост голяма част от съвременните мъже са наясно как да ги избягват, пише viewsofia.com.Важно е да се знае кое и как трябва да се носи, с кое не трябва да се прекалява и на кой елемент от външния вид е добре да се акцентира.

мода, дънки, вратовръзка, колан, стил, мъже, коса, гел

Ето най-често срещаните грешки, които мъжете допускат – понякога от престараване.

Чорапите

Специалистите препоръчват да се носят тъмни чорапи – малко по-тъмни от панталона и малко по-светли от обувките. Белите чорапи са само за спорт и при никакви обстоятелства не се носят с официално обувка.

Най-лесният начин да се избегнат смешните недоразумения е да се носят сиви или черни чорапи.

Дънките с висока талия

Да се носят дънки с висока талия не е проблем. Проблем е ако тениската е запасана в тях.

Колан с голяма тока

Той е подходящ за каубоите, но не и за успелите млади мъже в града. Стилният външен вид се допълва от класически кожен колан, който не трябва да се набива на очи, за да направи впечатление.

Вратовръзката

Много мъже срещат затруднения, когато избират вратовръзка и често бъркат. Важна е дължината – идеалният случай е до началото на ципа на панталона.

Вратовръзката трябва да е с широчина 7 – 7,5 см в най-долната част.

Яката на ризата

Тя не се носи над ревера на сакото. Това прави лошо впечатление и е правило единствено в попфолк клиповете.

Сакото

Има правило за носенето на сако и по-точно за закопчаването и разкопчаването му. Много мъже правят грешка именно с тази част от официалното облекло.

Сакото се разкопчава по време на сядането и се закопчава по време на ставането. На маса никога не се стои със закопчано сако.

Гладените дънки

Това не е официален панталон, ръбове не се правят. До ютията се прибягва в случай, че дънките са много измачкани.

Потник под ризата

Абсолютно забранено. По-добрият вариант е тениска – стои добре и няма проблем да се забелязва леко. Това позволява едно или две копчета на ризата да стоят откопчани.

Гелът за коса

С него не трябва да се прекалява. Модата на зализаните коси мина отдавна. Ако все пак се налага да укротите косата си, използвайте пяна, но съвсем малко.

нетинфокатегория: Новини Етикети: , , , , ,Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |