Ти си тук: Начало // Kрасота // Грим от Dior за пролетта

Грим от Dior за пролетта

Dior е велико име в грима, независимо дали става дума за сценичен или ежедневен грим. Именно този бранд налага основните тенденции в грима. Ето какво предлага Джон Галиано (за Кристиан Диор):

Фатално привличане – Тук виждаме едно фатално, но и умекотено вамп – излъчване. Самият Галиано споделя, че се е вдъхновил от филмите на 40-те години.

Пастелни тонове – тъмните товоне в сенките отстъпват място на светлите и пастелни цветове. За постигане на „фаталния“ вид, който търси Галиано, трябва да нанесем върху сенките очна линия, която трябва да се откроява върху окото. Завършваме с добре извити и подчертани мигли.

Фаталната вамп-визия се завършва идеално от матово червеното червило на Диор. Особено подходящо е за блондинки и отлично допълва ретро излъчването, което търсим.

И последно: Идеалната прическа за тази типична Диор – визия могат да бъдат меките едри вълни или просто една романтична плитка „рибена кост“.

Източник: 4anta.com


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |