Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Грим за Нова Година

Грим за Нова Година

Новогодишен грим, който няма да остане незабелязан. Новогодишният грим е шик, драматичен и излиза идеално на снимки, които непременно ви предстоят. Новогодишният грим е по-ярък, по-силен и по-блестящ от класическия грим.

Класически, изтънчен, аварганден или изкусителен, новогодишният грим трябва да прави впечатление.

Новогодишен грим – основни правила

Основа: ключът към успешния новогодишен грим е перфектната основа. Основа за грим и фон дьо тен със сатенена или матова консистенция ще придадат на лицето по-изтънчен вид. Поставете коректор там, където е необходимо. Не забравяйте външния ъгъл на очите, гънките на носа и ъглите на устата. Пудрата е много важна за улягане на основата и коректора, и за предпазване от поява на лъскавина. Сложете и разнесете осветител или бронз в С-формата около очите, за да повдигнете скулите и веждите и да внесете повече светлина в тази зона. Не забравяйте откритите рамене, ръце и деколтето. Овлажнете предварително и добавете накрая пудра с блестящи частици за празнична магия.

Руж: Използвайте два нюанса руж, за да създадете естествени, но елегантни бузи. Подчертайте скулите, като сложите под тях студен тъмен тон (нещо подобно на естествената ви руменина), след това добавете по-светло червено-розово на ябълките на скулите, като смесите двата цвята нагоре и настрани към линията на косата и надолу към челюстта. Сложете малко и на слепоочията.

Очи и устни: Може да гримирате очите по хиляди начини за новогодишен грим (разгледайте предложените по-долу модели!) и дори не е нужно да спазвате правилото “силен грим на очите – бледо червило, и обратното”. Това, което придава празничност на новогодишния грим, са брокатът и блестящите камъчета. Пудра с блестящи частици. Брокатени сенки за очи. Блестящи камъчета около очите. Сух брокат във вътрешния или външния ъгъл на очите. Сух брокат на веждите. Спирала за очи с блестящи частици. Блестяща очна линия. Блестящ гланц за устни. Брокатено червило.

Потопете се в магията на новогодишния грим:

Биляна Божилова // http://krasota.rozali.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |