Ти си тук: Начало // Новини // Хайфа Вахби: Секссимвола на Изтока

Хайфа Вахби: Секссимвола на Изтока

Хайфа Вахби (Haifa Wahbi) е родена на 10 март 1976година. Ливанска певица и актриса, тя израства в Южен Ливан в семейство на шиитски мюсюлмани. На 16 годишна възраст, Хайфа става модел и печели титлата „Мис Южен Ливан.“

Нейният първи албум  е издаден през 2002 г., а вторият през 2005 година. Освен музиката, Хайфа се изявява и в киното, взима участие в няколко филма и ТВ сериала „The Valley“, с които тя печели своята популярност сред арабските младежи. През 2006 г. по време на ливанско-израелската война, Хайфа временно  напуска страната и заминава за Египет.

През 2009 г. се омъжва за втори път за египетски бизнесмен  36-годишният Ахмед Аби. Цялото празненство струва $ 9.0 милиона долара. Сумата на зестрата е в размер на $ 20 милиона.


Хайфа се включва активно в обществените прояви, например, тази година тя участва в събитие, посветено на Деня на Майката.

Хайфа отделя много време за външния му вид, тя е подражателка  на истинската женственост и сексуалност. Въпреки, че  е мюсюлманка, не крие своята красота, напротив наслаждава й се!


Както споделя Хайфа “ Не си представям живота си без сцена!“

Момент от сватбения ден на Хайфа и Ахмед Аби.


Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |