Ти си тук: Начало // Kрасота // Иванка Тръмп – най-красивата булка за 2009 г.

Иванка Тръмп – най-красивата булка за 2009 г.

Дъщерята на американския милиардер Доналд Тръмп, Иванка Тръмп, беше избрана за най-красивата булка през 2009 г., пишат испански медии.

Читателите на испанския сайт“ hola.com“ избраха младата наследница Иванка Тръмп за най-очарователната младоженка през 2009 г. сред всички знаменитости, казали „да“ през изминалата година. Месец октомври беше избран от Иванка Тръмп за най-важният ден в живота й, когато тя се врече в любов на вече настоящия й съпруг Джаред Кушнер. На тържеството на младото семейство присъстваха 500 души. До последно младоженката не разкриваше детайли около сватбата и роклята. Именно роклята на Тръмп ще остане за пример на много бъдещи булки през 2010 г. Тя беше облечена в булченска рокля на майсторката на сватбена мода Вера Уанг. Класически бродирана дантела с безкрайни пластове, изумително деколте и дълъг воал върху косата. Като завършек на външния си вид Иванка избра букет във ванилови тонове и бижута от собствената си колекция. Втората позиция в класацията е отредена за Салма Хайек, чиято сватба ще се запомни като една от най-романтичните брачни церемонии. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |