Ти си тук: Начало // Модели // Изнудват Синди Крауфорд

Изнудват Синди Крауфорд

Синди Крауфорд, супер моделГерманец беше подведен под отговорност за опит да измъкне 100 000 долара от Синди Крауфорд заради снимка, на която дъщерята на бившата супермоделка е със запушена уста и вързана за стол.
Прокуратурата в Лос Анджелис съобщи, че 26-годишният германец Едис Каялар, който неотдавна бил депортиран в Германия, заплашил да даде снимката на медиите, ако Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер не му дадат парите. Фотографията били направена от бившата бавачка на детето и на нея седемгодишното момиче е вързано за стол, облечено в тениска и къси панталони, според внесените в съда документи. Момичето казало на родителите си, които не знаели за снимката, че бавачката я направила по време на игра на „стражари и апаши“, се казва в писмени показания по делото. Каялар, който бил приятел на бавачката, се сдобил със снимката и заплашил Крауфорд и Гербер, че ще я предостави на медиите, ако не изпълнят исканията му. Срещу германеца, който според сайта TMZ.com е професионален модел, е повдигнато обвинение за изнудване и може да получи максимална присъда от 2 години затвор. Крауфорд и съпругът й, който е собственик на нощно заведение, съобщили за опита за изнудване, веднага след като Каялар се свързал с тях, информираха властите. В резултат на това започнало разследване на ФБР. Представителката на Крауфорд Анет Уолф публикува съобщение, в което пише, че бившият топ модел и съпругът й подкрепят обвиненията срещу германеца. Крауфорд, която се разведе са актьора Ричард Гиър през 1995 г., се омъжи за Гербер три години по-късно. Двамата имат две деца.
/http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |