Ти си тук: Начало // Модели // Жизел Бюндхен ще участва в реклама по време на Световното първенство по футбол

Жизел Бюндхен ще участва в реклама по време на Световното първенство по футбол

Бразилският модел Жизел Бюндхен ще участва в рекламна кампания по време на Световното първенство по футбол, в която ще “обучава“ Пеле и Ромарио да играят по-добре с топката.

Супер моделът, която наскоро роди първото си дете, ще се завърне в Бразилия следващата събота, за да присъства на сватбата на сестра си Патриция. Освен щастливото събитие манекенката има още един повод да пристигне в родната си страна и това е заснемането на рекламна кампания, в която Жизел ще се превъплати в образа на треньор на световно известни футболни звезди. В новата реклама, която ще се излъчва по времена Световното първенство по футбол, ще участват футболните бразилски легенди Пеле и Ромарио, на които Жизел ще даде няколко спортни урока. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |