Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Juan Carlos есен-зима 2010/11

Juan Carlos есен-зима 2010/11

Juan Carlos Obando е американски дизайнер с испански корени.


Juan Carlos е достатъчно млад, но въпреки това, дизайнерът вече успя да спечели признание в света на модата, не само сред почитателите на модата, но и сред критиците.


Juan Carlos Obando е носител на много престижни международни състезания по „прескачане на препятствия“ в света на модата.
През 2007 г., Juan Carlos спечели наградата Los Angeles Fashion Awards  за мода на иновациите в областта на шивашката и текстилна промишленост!

Можем да кажем, че дизайнерът използва активно  всички предимства на съвременните технологии на 21 век.
“ Сега всеки се опитват да променят формата на колекциите си и да избяга от стереотипа на моделите, защото е скъпо и не винаги ефективно.“ – споделя Obando.

Колекциите на марката Juan Carlos Obando се отличават с елегантност, простота, и ако изобщо е възможно да се каже така и скромност. Никакви излишни детайли, къдри, дантели и пайети.

Juan Carlos смята, че в света на модата е важно самата жена, а не претенциозните  дрехи.

Така че, да видим колекцията есен – зима 2010-2011 от Juan Carlos Obando!

Juan Carlos,колекция, есен-зима 2010/11, мода, детайли, къдри, дантели, пайетиJuan Carlos,колекция, есен-зима 2010/11, мода, детайли, къдри, дантели, пайетиJuan Carlos,колекция, есен-зима 2010/11, мода, детайли, къдри, дантели, пайетиJuan Carlos,колекция, есен-зима 2010/11, мода, детайли, къдри, дантели, пайетиJuan Carlos,колекция, есен-зима 2010/11, мода, детайли, къдри, дантели, пайети

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |