Ти си тук: Начало // Прически // Как да оформяте прическата през пролет/лято 2010

Как да оформяте прическата през пролет/лято 2010

Бретоните. Бретонът придава индивидуалност и форма на прическата ви. Дългият бретон подхожда на всяка възраст, но късия само на младите. Консултирайте се със стилиста си, кое би подхождало най-много на вашата коса и лице.

Права, разделена по средата. Това е лесно постижимо, ако имате права коса и просто я оставите да пада свободно. Ако косата ви не е права, трябва да използвате преса за коса. На пазара има керамични преси, които са по-щадящи към косата от обикновените. Винаги използвайте предпазващ продукт при сушене на косата.

Леко начупена. Това е много приятен, романтичен стил, който продължава от миналия сезон. Как да го постигнете: изправете най-дългия и средния пластове коса; на средния пласт сложете едри ролки, навити нагоре, не много стегнати, или използвайте маша за да навиете леко косата; изправете най-късия пласт коса и придайте обем с лак за коса в горната част на глава; ако имате бретон, го изправете с кръгла четка, среден размер, за да запазите обема. Готови сте!

И не забравяйте плитките.Най-актуалният моден писък в прическите за пролет/лято 2010.Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |