Ти си тук: Начало // Мода // Какво се крие в женския гардероб

Какво се крие в женския гардероб

Факт е, че социолозите неколкратно и неуморимо изследват женския гардебор. Оказва се, че не всички негови тайни са били разкрити досега. Така, поредното изследване показало как в действителност една жена се отнася към облеклото си.

Проведена анкета сред повече от 1 600 жени на възраст между 18 и 30 години показала, че при 90 % от представителките на нежния пол в гардероба им се намира вещ, която и сега си стои с етикета от магазина. 25 % от жените пък носят едва 10 % от всичките си дрехи.

79 % от участничките в акнетата признават, че поне веднъж са купували дреха със знанието, че никога няма да я облекат.

Близо 90 % от жените, показва изследването, държат в чекмеджетата си дрехи, които са им малки. 46 % от жените съхраняват дрехи от преди 10 години. Причината се крие във вярата им, че един ден пак ще ги сложат, за да се почувстват по-млади.

Само 8 % от дамите носят всички свои вещи, а 3/4 имат в гардероба си една и съща дреха два пъти (например дънки).

Всяка трета жена не е доволна от стила си на обличане, а повече от половината признават, че финансовото им състояние не им позволява да се обличат така, както искат.


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |