Ти си тук: Начало // Модели // Кейт Мос приключва договор с Топшоп

Кейт Мос приключва договор с Топшоп

Тригодишното сътрудничество между британския супермодел Кейт Мос и Топшоп ще приключи по-късно тази година. През октомври Мос ще представи 14-та си и последна есенно-зимна колекция за марката.
Манекенката започна да работи с Топшоп благодарение на приятелството си с ръководителя на компанията, магната сър Филип Грийн. И двете страни отричат да има конфликт помежду им, а Грийн обяснява, че причината за раздялата са „други ангажименти“ на Мос. „Беше фантастично за нас и за нея, но създаването на модели отнема все повече време и тя вече не може да върши това през цялото време“, заявява Грийн пред британския в. „Таймс“. Смята се, че Мос е спечелила най-малко 3 милиона паунда от работата си като дизайнер за „Топшоп“, много от нейните модели се радваха на одобрението на клиентите на марката. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |