Ти си тук: Начало // Дизайнери // Колекция 2011/12 от Виктория Бекъм

Колекция 2011/12 от Виктория Бекъм

Виктория Бекъм още няколко преди сезона, се доказа като много успешен дизайнер. Нейният работливи ръце са създадени доста елегантни модели. Много холивудски звезди и супермодели напълниха гардеробите си с колекции от дрехи и рокли на Виктория Бекъм. Нова колекция от тази популярна млада дама бе представена на 13 февруари тази година. Тя е посветена на есенно – зимния сезон  2011/12. Изложението се проведе на модния подиум в Ню Йорк. Всички модели бяха не по-малко успешни от тези, в предишни колекции.

Виктория Бекъм дизайнер колекция 2011/12 модели холивудски звезди Ню Йорк рокли дрехи шоколадово-кафяв

Роклите от Виктория Бекъм бяха представени в хармонична палитра, плътни цветове и елегантни силуети. Есен – зима 2011/12 в наситени нюанси, които са станали характерни за стила на Виктория Бекъм. Всички те са женски и са достатъчно прости, но стилни.
Може да  се насладите на луксозен модел в цвят на горчица, шоколадово-кафяв цвят.
Виктория Бекъм дизайнер колекция 2011/12 модели холивудски звезди Ню Йорк рокли дрехи шоколадово-кафяв
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |