Ти си тук: Начало // Kрасота // Колекция бижута, изработени от пчелен восък

Колекция бижута, изработени от пчелен восък

Испанската модна надежда Ана Гонзалес, създала собствената марка „Locking Shocking“, представи първата си колекция бижута, изработени от пчелен восък, пишат испански медии.

„Диамантът е вечен“. В рамките на тази максима, подчертаваща мистиката на един от най-скъпите и желани скъпоценни камъни в света, диамантът остава безспорният крал сред романтичните бижута през последните десетилетия. Годежен пръстен или просто мил жест за Деня на влюбените, лъскавият камък е символ на любовта, която никога не свършва. Но какво се случва когато това неочаквано се промени? Младият дизайнер Ана Гонзалес се е опитала да играе с цветовете и дизайна на бижутата в първата по рода си колекция от гривни и колиета, създадени от пчелен восък. За разлика от вечния диамант, „краткотрайните“ модели могат да се разтопят само с едно доближаване до свещ. Новите бижута от пролетно-лятната колекция на испанката са комбинирани с копринени панделки, перли и издълбани геометрични фигури. Подходящи са за младоженките, които предпочитат специален и уникален детайл, с който да украсят китката си по пътя към олтара. В черно, чисто бяло или ванилия, всеки скъпоценен камък е ръчна изработка, предназначен за смелите дами, рискуващи да останат без бижу в топлите летни дни. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |