Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Колекция чанти от Louis Vuitton, есен / зима 2010/11

Колекция чанти от Louis Vuitton, есен / зима 2010/11

Marc Jacobs, креативния директор на марката Louis Vuitton този сезон, реши да се откаже от скандалната си линия от чанти, което мисля, че ще зарадва много жени. В сравнение с предходната си колекция от аксесоари за пролет-лято 2010 – тази колеция е едно истинско малко съкровище.
Чантите са наистина  много женствени. Формата е във вид  на пътнически чанти, а материалите, избрани за създаването им, са много разнообразни. Между другото,  Jacobs отново демонстрира своята „запазена марка“ на чувство за хумор, създавайки една чанта на парчета от кожи, имитираща кариран плат.
По мое мнение, това е една много добра колекция – Вярно е, че не се вдигна много шум, колкото в предишната работа на  Jacobs за Louis Vuitton, но мисля, че тази колекция  несъмнено ще бележи успех.
Автор: Ани Минева

Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |