Ти си тук: Начало // Мода // Колекция есен 2010 от Louis Vuitton – 100% женственост!

Колекция есен 2010 от Louis Vuitton – 100% женственост!

Louis Vuitton ни представи една зашеметяваща колекция за есенния сезон на 2010. Моделите представиха прекрасни дълги поли, рокли, жилетки и удивителни прически в ретро-стил, например, високо вдигната коса на красива опашка.

Колекцията изглежда доста класически и в нея можем да усетим настроението на Париж. Дрехите са  ясно подчертават женствените форми, като е обърнато внимание и на най-малкия детайл. Полите в  колекцията най-забележителни, те са силно вталени и плътно обхващат тялото. Цветовете са в богата палитра, като дизайнерите са добавили и неизмените този сезон цветни принтове, например, цветя. Феерия от воали, дантели и бродерии!

Колекцията от Louis Vuitton е прекрасна и по мое мнение си заслужава вниманието!

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |