Ти си тук: Начало // Дизайнери,Модели // Колекция есен-зима 2010-2011 на Мария Барос

Колекция есен-зима 2010-2011 на Мария Барос

Моделите на испанския дизайнер Мария Барос за есен-зима 2010/2011 припомнят цялото великолепие на Викторианската епоха, като тенденциите варират между класиката и готиката, но винаги търсят пътят към свободата. Никога досега жената не е била толкова женствена, така мистериозно нежна и почти опасна.
Елегантната и изискана колекция представя панталони, комбинирани с широки блузи, акцентиращи върху раменете и бухналите ръкави. Дизайнерката показва съвършенството на точните подробности, открояващи изтънчения вкус. Истинско произведение на изкуството са детайлите и аксесоарите в моделите. Платовете, които са използвани от Барос са тюл, органза и памук. Доминиращите цветове са черното и бялото, а червеното е използвано само като загадка в нюансите. /http://beauty.fashion.bg/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |