Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Колекция обувки от Ernesto Esposito

Колекция обувки от Ernesto Esposito

Интересни и до някъде комични мотиви можем да видим в новата колекция на Ernesto Esposito. В тази колекция може да се намери модел за почти всякаква ситуация, като се започне от удобни сандали на равна подметка, подходяща за всекидневна употреба през лятото, и завършва с вечерни модели обувки.

Разбира се, вечерните модели са с ултра-високи токчета от сатен и задължителната платформа. В тази колекция за моделите си, дизайнерите са използвали доста ярки цветове, като са  ги смесили с  животински принтове…. бих казала нестандартно дизайнерско решение… и все пак…

С тези обувки е абсолютно гарантирано, ако не друго, то поне  ще Ви донесат настроение на вас и на другите около вас :).
Пък и е доказано, че ярките цветове стимулират мозъка и така той по-лесно възприема заобикалящите ни неща и ситуации….

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |