Ти си тук: Начало // Дизайнери,Новини // Колекцията на Виктория Бекъм бе открадната!

Колекцията на Виктория Бекъм бе открадната!

Виктория Бекъм, марка, колекция, Дейвид Бекъм, Лондон, Ню ЙоркВиктория Бекъм остана шокирана, след като научи, че всички модели от новата й колекция за пролет/лято са били откраднати, докато били прехвърляни от Лондон в Ню Йорк, пишат испански медии.

Съпругата на Дейвид Бекъм преживя едно от най-големите разочарования в живота си, след като нейната нова колекция няма да пристигне навреме в магазините. Дрехите били премествани от Хийтроу до Ню Йорк, когато крадци нападнали микробуса, в който се намирали. Изглежда крадците са преследвали превозното средство от склада, където натоварили моделите на Бекъм, а после, когато микробусът спрял, се възползвали и нападнали шофьора. Цената на всеки един от моделите е около 9000 евро, а за тях има цял списък с повече от 4000 желаещи да ги закупят. Кражбата е заснета от камерите на киното, което се намирало в близост. От полицията обясниха, че снимките не са достатъчно ясни, за да може да се разпознае превозното средство и извършителите на престъплението. Виктория изпаднала в шок, след като била уведомена незабавно за инцидента. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |