Ти си тук: Начало // Мода // Красивото бельо – важен елемент за женствеността!

Красивото бельо – важен елемент за женствеността!

Скъпите и красиви дрехи силно влияят  върху самочувствието на всяка жена! Но по някога само една красива рокля не е достатъчна…
Красивото бельо е важен елемент за да изразите вашата индивидуалност и женственост. Освен това, луксозното бельо не е само подарък за жената, но подарък и за мъжа!
Бельото е тази част от облеклото, която не се вижда но придава самочувствие и себеуважение. И така, ако искате да се усещате непрекъснато съблазнителна и вълнуваща ви предлагаме следния списък:

1.Секси Халат:
Халат, Дантела, бельоХалат, дантела,бельо, мода
Халата създава една особена  атмосфера на чувственост. Облечени в него можете да се почувствате като очарователна кралица!

Халата е част от бельото, които  има едно предимство, скрива недостатъците на фигурата и разкрива достойнствата на женското тяло.

2.Боди тип костюм:
Боди по тялото, бельо

Бодито е най-добрият афродизиак за мъжа. Съчетанието на плат плътно прилепнал по тялото ще ви превърне в една истинска пантера! Този тип бельо ви предлага да покажете цялата си сексуалност на показ.
3.Push Up -сутиени:
Сутиен, бельо, дантела,жартиери
Push Up – сутиените са предназначени за повдигане на гърдите. Някои от по-иновативните Push Up – сутиени са от силикон, които симулира естествени гърди. А ето и един нагледен пример, как точно стой този модел:
Сутиен, бельо, силикон
Тези сутиени в момента са много популярни.

4.Секси чорапи:
Чорапи, секси чорапи, бельо
Чорапи, секси чорапки, панделка, червено, къси чорапки
Чорапи, дантела, бельо
Чорапи, бельо
Като част от секси бельото идват и задължителните чорапи.
Чорапите са чудесно средство с което можете да подчертаете красотата на вашите крака. В миналото чорапите са били част от мъжкия гардероб, сега това се е променило, и разнообразието в дамските чорапи е голямо. Така че, вие можете да изберете модел по свой вкус.
Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |