Ти си тук: Начало // Аксесоари // Красота и изисканост от Chanel

Красота и изисканост от Chanel

За първи път компанията започва производство на часовници през 1987 година. С течение на времето, марката разширява своя спектър на производство като специално закупува завод за часовници в Швейцария.

Сега  Chanel е един от най-популярните производители на часовници в света, както и бижута. Всички часовници се произвеждат в град La Chaux-de-Fonds, крупен производител на швейцарски часовници, където е и пусната първата колекция часовници на компанията.
Първата колекция е създадена от Jacques Elle през 1987 година. той е художествен директор и е разработвал рекламната кампания на Chanel цели седем години. Всички часовници имат осмоъгълен корпус, който напомня формата на флакона на легендарния парфюм Chanel №5.


Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |