Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Кремове за лице и тяло, съдържащи истинско 24-каратово злато

Кремове за лице и тяло, съдържащи истинско 24-каратово злато

Хитът на новогодишната търговия в най-големите градове на Западна Европа и САЩ са новото поколение кремове за лице и тяло, съдържащи истинско 24-каратово злато. Няколко водещи световни компании едновременно пуснаха на пазара „златна“ козметика, включително душгел.

В античността Клеопатра е използвала златен прах, за да поддържа своята кожа. Китайските императори също са използвали злато за вечна младост. Сега от това средство може са се възползва всеки желаещ, наистина, ако е готов да заплати сума не по-малка от 200 долара. Кремовете за лице със злато са особено търсени в Лондон и Париж. Те не само подмладяват кожата, но и повишават тонуса на целия организъм, благодарение на влизащите в състава на златото активни елементи. Състоятелните дами и господа могат да се направят и специална златна маска за лице. Една от технологиите, предлагана в британската столица, предвижда вкарването подкожно на златни микронишки. В резултат човешкото лице придобива очарователен златен блясък. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |