Ти си тук: Начало // Дизайнери // Кристални обувки от Jimmy Choo

Кристални обувки от Jimmy Choo

Има традиция, при която видни модни марки на рождения си ден винаги пускат нова колекция.  На 15-годишнината от създаването си  марката Jimmy Choo представи  своята нова колекция луксозни обувки. С течение на годините, тази марка е успяла да привлече огромно  внимание и да спечели сърцата на много фенове по целия свят.

Благодарение на  особената кройка и дизайн, състоящ се от допълнителни елементи, бижута, марката Jimmy Choo извърши  революция в обувната промишленост.

В колекцията обувки се наблюдават емблематичните обувки на тази марка на високи токчета и обувки с плоски подметки, украсени с блестящи кристали, от много малки до големи правоъгълни кристали и многостранни камъни с преливащи се цветове.

Кристални обувки от Jimmy Choo

Кристални обувки от Jimmy Choo

Кристални обувки от Jimmy Choo

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |