Ти си тук: Начало // Мода // Кристиан Лакроа пред фалит

Кристиан Лакроа пред фалит

Кристиан Лакроа е синоним на елегантност, лукс и висша мода. Но това беше доскоро. На последните модни събития беше невъзможно да се види рокля от тази марка, тъй като фирмата е във фалит.

Впрочем следващият търг на „Сотби`с“ го потвърди, като предложи мебелировката на Кристиан Лакроа. Предложените мебели за продажбата носят марката на „Гаруст“ и „Бонети“. Колекцията включва няколкостотин стола, канапета, аплици, както и пробни кабини, твърди френското издание „Монд“. Преди да бъдат продадени, те ще бъдат изложени за оглед между 21 и 25 май в галерия „Шарпантие“. Всекидневникът уточнява, че самият търг ше е в сряда, 26 май и с него ще приключи дългия прожцес на ликвидация на модната къща. Наскоро тя получи повече от 140 000 евро продавайки последните модели на Кристиан Лакроа в „Пату“. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |