Ти си тук: Начало // Дизайнери // Кристиан Лубутен трябва да се „изолира от всичко“, когато проектира нови обувки

Кристиан Лубутен трябва да се „изолира от всичко“, когато проектира нови обувки

Френският дизайнер Кристиан Лубутен трябва да се „изолира от всичко“, когато проектира нови обувки, тъй като нищо не трябва да отклонява вниманието му.

Дизайнерът на обувки казва, че има нужда да остане сам със себе си, когато създава обувките си, тъй като това му помага да се вдъхнови. „Трябва да съм сам, за да проектирам. Доста съм разглезен в това отношение. Не мога да се занимавам с това в големия град. Трябва да съм изолиран от всичко. Имам нужда от среда, с която съм запознат, така че да не се оглеждам и да отвличам вниманието си“, посочи именитият дизайнер. „Винаги проектирам зимните си колекции някъде на студено, като къщата ми в провинцията или Франция, или пък в Португалия. Летните си колекции правя на топли места като лодката ми в река Нил“, допълни той. Кристиан, чийто обувки са предпочитани от звезди в шоубизнеса като Виктория Бекъм, Сара Джесика Паркър или Бионсе Ноулс, казва, че е толкова обсебен от обувките, че ги сънува. „Сънувам за обувки. Често изглеждат глупаво, когато станат готови, но това винаги се е случвало – виждам ги, докато спя и се будя в отчаян опит да ги пресъздам“, коментира манията си Лубутен. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |