Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Круизна колекция Lanvin 2012

Круизна колекция Lanvin 2012

„Музите“ за новата круизна колекция на  Lanvin са представителки от две различни епохи: холивудската легенда Elizabeth Taylor и френския дизайнер Madame Gres е създадена в ерата на тридесетте и четиридесетте години.

Круизна колекция Lanvin 2012 Круизна колекция Lanvin 2012

Съблазнителеният образ от  една страна и любовта към изящните драперии в гръцко-римски стил, стават основа за  изключително красивата круизна колекция на Lanvin, пълна с женственост, безкрайно елегантна и  романтична.

Круизна колекция Lanvin 2012 Круизна колекция Lanvin 2012

В действителност новата круизна колекция на Lanvin 2012 не отстъпва от естетиката на модната къща. Модните поклонички на Lanvin могат лесно да разпознаят в новата колекция ехото от предишните, дълги поли и рокли, много ефирност, романтика, съблазнителни коктейлни модели, както и оригинални бански костюми в ретро стил.

Круизна колекция Lanvin 2012 Круизна колекция Lanvin 2012

Автор:Вера Атанасова


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |