Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Летни сандали от Zandra Rhodes

Летни сандали от Zandra Rhodes

Красива двойка летни обувки ни предлага британския дизайнер Zandra Rhodes, които притежава безспорно чувство за стил и естетика. Представените модели от дизайнера са изработени от велур в много приятен розов цвят. Този цвят, във връзка с кадифена текстура на материала, прави модела изключително женствен и елегантен, като дизайнерското решение е украса с перфорации под формата на малки цветя.

A сега – обърнете внимание на формата. Отворени пръсти и пета, леко скосени, малка платформа  – с една дума, не е новаторско изкушение, всичко от това вече сме виждали  няколко сезона подред. Въпреки това, цветът на материала е проектиран така, че тези много сандали да се превърнат в оригинални!

Моделът е  предложен в два цвята – комбинация от светло-сиво и розово. Може би някой ще предпочете, и такъв модел.

Остава само да добавим, че цената на тези обувки, независимо от цвета му, е 140 евро.

Автор: Ани Минева


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |