Ти си тук: Начало // Аксесоари // Летните аксесоари

Летните аксесоари

Слънчеви очила, колани или чанти. Има безброй аксесоари, които въпреки че са универсални за голяма част от годината също излизат от мода или се износват и имат нужда да се подменят. Не трябва да забравяме, че често и най-малките аксесоари или бижута могат да бъдат най-скъпата част от нашето облекло.

Стилистите обаче дават идеални преложения за оригинални, модерни и евтини орнаменти, които могат перфектно да допълнят лятната ви визия. Слънчевите очила например тази година ще бъдат просто задължителен аксесоар, ако искаме да вървим в крак с тенденциите. Голямата широка шапка също е един от най-добрите аксесоари за лятото. Тя е класическа и никога не остарява. Обувките и чантите са сред любимите женски аксесоари. Както за всеки е известно тази година на мода ще бъде дънковият плат, за това най-подходяща за лятото ще бъде дънковата чанта или сандалите от дънкова материя.

Източник: kozmetikata.com


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |