Ти си тук: Начало // Модни тенденции // Louis Vuitton залага на ярките цветове

Louis Vuitton залага на ярките цветове

Един от главните символи на пролетта – ярките цветове – се превърнаха в ключов елемент от новата пролетно-лятна колекция на френската модна къща Louis Vuitton.

Основа на колекцията Cosmic Blossom са произведенията на японския художник Такаши Мураками, който през последните години работи с Louis Vuitton върху създаването на стилни чанти. Основното достойнство на новата колекция на френската марка са даже не ярките, носещи жизнерадост летни цветове, а особената техника, благодарение на която кожата на аксесоарите придобива особен блестящ вид и наситен цвят. Новата колекция на Louis Vuitton включва чанти в три ярки разцветки – розов, светло син и лилав. В колекцията има модели за всеки вкус – от миниатюрна вечерна чантичка, чиято цена е около 550 долара, до практични, големи ежедневни чанти, за които почитателите на френската марка ще трябва да заплатят 1480 долара. /http://news.v2.bgnes.com/


Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |