Ти си тук: Начало // Мода // Луксозната марка Burberry пострада от кризата

Луксозната марка Burberry пострада от кризата

 Burberry, модна маркаБританската Burberry само до преди няколко месеца беше сред най-малко пострадалите от световната икономическа криза луксозни модни марки. Кризата обаче не я пожали и печалбата на компанията се сви с почти една четвърт.
През последната година ръководството на Burberry предприе редица мерки за намаляване на операционните разходи, включително закри няколко бутика и уволни много сътрудници. Тези мерки се оказаха безполезни. За последните шест месеца печалбата на Burberry се сви с 23,4% от 74,8 милиона паунда до 57,3 милиона. Едновременно с това, колкото и парадоксално да звучи, обемът на продажбите на Burberry за този период се е увеличил с 14%.
/http://news.v2.bgnes.com/категория: Мода Етикети: , ,Copyright © 2011 fashionbg.info. Съдържанието на fashionbg.info и технологиите използвани в него са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на реален линк към http:// fashionbg.info. В сайта е използвана информация и от други източници.
| Контакти | За реклама |